(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada jinoyat huquqida jinoyat tarkibining asosiy elementi sifatida jinoyat obyekti tushunchasi ko’rib chiqiladi. Jinoyat obyektini aniqlashga doir turli nazariy yondashuvlar, uning tuzilishi, funksiyalari va jinoiy harakatlarni to’g’ri malakalashdagi ahamiyati tahlil qilinadi.