(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagoglarning kasbiy kompetentligini rivojlantirishda raqamli texnologiyalarning ahamiyati va qo‘llanilishi muhokama qilinadi. Raqamli vositalar yordamida o‘qituvchilarning bilim va ko‘nikmalari samarali oshirilishi, malaka oshirish jarayonlari optimallashtirilishi mumkinligi ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalarning pedagogik jarayonlarga integratsiyasi va uning ta’lim sifatiga ta’siri tahlil qilinadi.