(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining matematik bilim va ko‘nikmalarini mustahkamlashda sinfdan tashqari mashg‘ulotlarning ahamiyati yoritilgan. Sinfdan tashqari mashg‘ulotlar bolalarda matematikaga nisbatan qiziqish uyg‘otish, ularning fikrlash doirasini kengaytirish, mantiqiy va ijodiy tafakkurini rivojlantirishda muhim o‘rin tutadi.