(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida qiynoq va boshqa noqonuniy, g‘ayriinsoniy yoki qadr-qimmatni kamsituvchi munosabatlarning oldini olishga qaratilgan milliy preventiv mexanizmning (MPM) huquqiy asoslari, amaldagi tartib-taomillari va ularning xalqaro standartlarga