(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Sohta kashtan o‘simligi tabobatda mevasi va barglaridan keng foydalaniladi. Shu bois u farmasevtika sanoatida qimmatbaho xom ashyo sifatida juda qadirlanadi.Maqolada aynan ushbu o’simlikning yetishtirish texnalogiyasi shifobaxshligi , tabobatimizda qaysi kasalliklarda foyda bo’lishi haqida ma’lumotlar belirgan.