(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada qonning gistalogik mohiyati,morfofunksional xususiyatlari, hujayraviy diversifikatsiyasi va intertizimli aloqadorligi tahlil etiladi.Qon suyuq to’qima bo’lib ,u nafaqat moddalar tashuvchisi, balki bialogik axborotlar almashinuvi va immunologic javob reaksiyalarining markaziy kampanenti sifatidaham faoliyat yuritadi.