(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada qonning shaklli elementlari — eritrotsitlar, leykotsitlar va trombotsitlarning gistologik tuzilishi, funksiyalari va ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu elementlarning rivojlanishi va organizmdagi roli haqida ma’lumotlar keltiriladi.​