(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur ilmiy tadqiqotda bolalar orasida keng tarqalgan va dolzarb infeksion kasalliklardan biri bo‘lgan adenovirus infeksiyasining klinik va epidemiologik jihatlari kompleks tahlil qilingan.