(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada suyaklarning oʼsishi, unga taʼsir qiluvchi omillar haqida maʼlumot beradi. Suyaklarning oʼsishi va rivojlanishi inson organizmidagi murakkab, muhim jarayonlardan biridir. Ushbu jarayon genetik omillar, gormonal regulyatsiya, ovqatlanish sifati, jismoniy faoliyat darajasi va tashqi muhit sharoitlari bilan chambarchas bogʼliq.