(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Саратон касалликлари дунё миқёсида ўлим даражаси юқори бўлган хасталиклар қаторига киради. Уларни эрта босқичда аниқлаш, муваффақиятли даволаш имкониятини оширади ва беморларнинг умр давомийлигини узайтиради.