(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqola “Z” avlodining kiberijtimoiylashuvi va uning jamiyatdagi kommunikatsiya tizimlariga ta’siri, ijtimoy psixologik holatlari, avlodlararo muloqotdagi tafovutlar, shaxsiy va ijtimoiy identitet shakllanishi bilan bog‘liq muammolarni qamrab oladi. Maqolada raqamli kommunikatsiya vositalari va raqamli madaniyat tahlil qilinadi, shuningdek, yoshlar bilan ishlovchi mutaxassislar uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi.