(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada o’smir qizlarning xulq-atvoriga ta’sir qiluvchi ijtimoiy-psixologik omillarni tahlil qilishga qaratilgan.O’smirlik davri insonning shaxs sifatida shakllanishida muhim ahamiyatga ega, ayniqsa, qizlar uchun psixologik jihatdan murakkab davr hisoblanadi. Bu davrda o’zini anglash, jamiyatda o’rnini topish hamda shaxsiy chegaralarni aniqlash kabi jarayonlar kechadi.