(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada korxonalar aylanma mablag’larini moliyalashtirishning hozirgi holati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ilmiy asosda yoritilgan. Xususan, ishlab chiqarish korxonalarida aylanma mablag’lar tarkibi va aylanish tezligini optimallashtirish orqali moliyaviy barqarorlikka erishishning samarali mexanizmlari o‘rganilgan.