(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ta’lim munosabatlarining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari va ulardagi kasbiy rivojlanish va kasbiy o’zini o’zi anglashning pedagogik mohiyatini tadqiq qilish insonning yaxlitligi va o’ziga xosligi, shaxsning munosabatlar sub’ekti sifatidagi va uning o’ziga xosligi haqidagi tizimli g’oyalarga asoslanadi. Maqolada tarbiyaviy munosabatlarning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari va ularda kasbiy shakllanish va kasbiy о‘zlikni anglashning pedogogik mоhiyati yoritib berilgan.