(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
ANNOTATSIYA: ushbu maqolada Ahmad Lutfiy Qozonchining qalamiga mansub “O‘gay ona” nomli asari badiiy tahlil qilinib, uning syujeti, asosiy mavzulari, obrazlar tizimi o‘rganilgan. Asarda oilaviy munosabatlar, tarbiya masalalari va mehr-muhabbatning inson hayotiga ta’siri yoritilgan. Muallifning realizmga asoslangan uslubi roman voqealarining hayotiyligini ta’minlasa-da, obrazlarning psixologik tahlili nisbatan soddaligi bilan ajralib turadi.