(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada yozma ish tushunchasi va uning turlari atroflicha tahlil qilinadi. Shuningdek, yozma ishning o‘zbek tili va adabiyot ta’lim yo‘nalishidagi o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Yozma ishlarning turli shakllari va ularni o‘qitish metodlari ilmiy-nazariy asosda ko‘rib chiqiladi.