(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy implantatsiya usullari, ularning qo‘llanilish sohalari va muvaffaqiyat darajasini baholash mezonlari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Stomatologik, ortopedik, yurak-qon tomir va neyroimplantlar bugungi kunda keng qo‘llanilib, bemorlarning hayot sifatini sezilarli darajada yaxshilashga xizmat qilmoqda. Implantatsiyaning muvaffaqiyati uning materiali, organizm bilan moslashuvi, jarrohlik texnikasi va bemorning umumiy sog‘lig‘iga bog‘liq.