(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada jigarning tuzilishi va funksiyalari haqida ma’lumotlarga ega bo’lishimiz mumkin.Hozirgi kunda tibbiyotni rivojlantirish bo’yicha qator ishlar olib borilmoqda.Jigarning tuzilishi va funksional birligi gistomorfologiyasini o’rganish haqida bir qancha olimlarning fikirlarini va ilmiy ishlarini ham ko’rib chiqamiz