(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Teri saratoni dunyo bo‘ylab eng keng tarqalgan onkologik kasalliklardan biri bo‘lib, har yili millionlab yangi holatlar qayd etiladi. Ushbu maqolada kasallikning dolzarbligi, asosiy xavf omillari, diagnostika va davolash usullari, shuningdek, zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari teri saratonini erta bosqichda aniqlash, oldini olish choralari va innovatsion terapiya usullarining samaradorligi haqida ma’lumot beradi