(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada tijorat banklarida raqamli aktivlar muomalasini takomillashtirish masalalari tahlil qilingan. Raqamli iqtisodiyot sharoitida bank tizimining moslashuvchanligi, blokchеyn tеxnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari va xalqaro tajribalar asosida tijorat banklari uchun stratеgik yondashuvlar ishlab chiqish muhim ahamiyat kasb еtadi