(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Hind yozuvchisi Sudha Murti qalamiga mansub “The Magic of the Lost Temple” ( o‘zbek tilida “Yo‘qolgan Ma’badning Sehri”) kitobi o‘quvchilarni o‘ziga jalb qiluvchi mo‘jizaviy va tarbiyaviy asardir. Ushbu kitob allaqachon yoshlar va kattalar qalbini zabt etgan. Sarguzashtli tarixga boy bu asar hind merosini ulug‘lab, o‘quvchilarga qiziquvchanlik, intiluvchanlik, matonat va oila qadriyatlari haqida umumiy saboqlar beradi.