(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada areal lingvistika sohasining paydo bo‘lishi hamda rivojlanishi bosqichlari xususida fikrlar bildirilgan. O‘zbek dilaektologiyasida bu sohaning paydo bo‘lish bosqichlari va buning yuzasidan qilingan ilmiy ishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan