(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada bojxona ishida terminlarning jahon miqyosida o‘rganilishi muallif nuqtayi nazaridan yondashilgan. Bojxona terminlarining davr va hudud masalalari, iqtisodiy barqaror mamlakatlarda bojxona to‘lovlari va ularning nomlanishi, ushbu soha terminologiyasining ilmiy tadqiq yo’nalishlari va olib borilgan izlanishlar yoritilgan