(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada falsafa va uning jamiyatdagi o’rni ko’rib chiqiladi. Falsafa insoniyatning fikrlash uslubi, hayotga bo’lgan munosabati va ma’naviy rivojlanishiga ta’sir ko’rsatadi. Maqola falsafaning asosiy vazifalari va uning turli sohalarda qanday aks etishini tahlil qiladi.