(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqola raqamli bank xizmatlarining zamonaviy tendensiyalari va ularning mijozlarga ta’sirini o’rganishga bag’ishlangan. Maqolada raqamli bankning rivojlanish yo’nalishlari, mobil banking, ochiq banking, sun’iy intellekt va blokcheyn texnologiyalarining bank sohasidagi o’rni tahlil qilingan. Tadqiqot natijalariga ko’ra, raqamli banklar mijozlarga qulaylik, tezkorlik va xavfsizlikni ta’minlash bilan birga, bank xizmatlari narxlarining pasayishiga olib kelmoqda