(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Qobilyat, ya’ni insonning ma’lum bir faoliyatni bajarishdagi tabiiy imkoniyatlari va qobiliyatlari haqida so’z yuritiladi. Qobiliyatlar insonning o’rganish, ijod qilish va ijtimoiy muhitda o’z o’rnini topishida muhim rol o’ynaydi