(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada chet tillarini oʻqitishda raqamli texnologiyalarni oʻrni haqida muhokama qilinadi. Raqamli texnologiyalarni ta’lim tizimida foydalanishni salbiy yoki ijobiy holatlari, oʻrganuvchilarni zamonaviy texnologiyalar asosida qanday shaklda foydalanish tahlil qilinadi.