(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
O’zbekistonning o’ziga xos taraqqiyot yo’li, uning tarixiy konteksti, ijtimoiy, iqtisodiy va siyosiy o’zgarishlari haqida ma’lumot beriladi. Maqolada O’zbekistonning mustaqil davridan boshlab qanday yo’nalishlarni tanlagani, o’ziga xos rivojlanish strategiyalari va mavjud tajovuzlarga qarshi kurashish yo’llari yoritiladi. O’zbekistonning taraqqiyot yo’li nafaqat mamlakat iqtisodiyoti, balki madaniyati va ijtimoiy hayotini ham o’z ichiga oladi.