(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
O’zbekistonda demokratik va fuqarolik jamiyatining asoslari qanday shakllanganini va amalga oshirilgan siyosiy islohotlar haqida batafsil tahlil etadi. Mustaqillikdan so’ngki jarayonlar, xalqaro tajribalar va mamlakat ichida olib borilayotgan islohotlar keltiriladi. Maqola, shuningdek, O’zbekistonning rivojlanish yo’lidagi qiyinchiliklar va muvaffaqiyatlarga ham e’tibor qaratadi.