(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ушбу мақолада буйракнинг тузилиши ва асосий функциялари, буйрак етишмовчилигининг пайдо бўлиш сабаблари ва унинг турлари – ўткир ва сурункали ҳолатларда юзага келадиган ўзгаришлар кўриб чиқилган. Шунингдек, буйрак касалликларини даволашнинг асосий дори воситалари ва инновацион терапевтик усуллари ҳақида маълумот берилган.