(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada dorishunoslikda axborot texnologiyalarining o`rni va ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Tabiat inom etgan boyliklari va ajdodlarimizdan qolgan meroslarning xalq tabobatida, zamonaviy meditsinada tutgan o`rni haqida axborot vositalarining o`rni keng yoritilgan.