(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Har bir davlatning oʻziga xos urf-odatlari bor. Ushbu maqolada Sharqiy va Janubiy Sharqiy Osiyo davlatlari, xususan: Xitoy, Yaponiya, Mongoliya, Bruney, Vyetnam, Indoneziya, Kambodja va Laos davlatlari urf-odatlari yoritilgan