(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida ko‘mir va sanoat chiqindisi tarkibini o‘rganib, ko’mir va qattiq yoqilg‘ini tekshirish asosida kamyob va rangli metallar miqdorini aniqlash hamda ajratib olish usullarini ishlab chiqish to‘g‘risida fikrlar muhokoma qilingan.