(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Maqolada Abdurauf Fitrat faoliyatining oʻzbek adabiyotida tutgan oʻrni, ilmiy-nazariy qarashlari, badiiy publitsistik faoliyatidagi oʻziga xoslik oʻrganilib, oʻzbek va jahon adabiyotshunos olimlarining adib haqidagi xulosalari keltirildi. Yozuvchining ijtimoiy-siyosiy jarayondagi qarashlari talqini tahlilga tortildi.