(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Ushbu maqolada arab tili o’qitishda imloviy savodxonlikni oshirish usullari,arab tili o’qitish metodikasi hamda arab tilini o’qitishda ishlatiladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalar haqida ma’lumotlar berilgan.