(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Турли пахта ва ипак газламаларини танда ва арқоқ иплар диаметрлар нисбатини мато тузилишини аниқловчи омилларга ва хоссаларига таъсири тадқиқ этилган.