(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Til jamiyatda ijtimoiy harakterga ega va u kishilarning ijtimoiy mehnat jarayonida yuzaga kelgan o’zaro aloqa bog’lash, fikr almashishga xizmat qiluvchi vositadir. Shuningdek, u millatning ma’naviy qiyofasini ham o’zligini ifoda etuvchi muhim ramzlardan biri, insoniyat tafakkurining bebaho ko’zgusi hamdir.Til nafaqat aks ettirish, balki uning so‘zlovchilari yashayotgan voqelikni shakllantirish vositasidir.