(untitled) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2024)
Maqola matematikadan amaliy mashg`ulotlarda darslarning samaradorligini yanada oshirish maqsadida zamonaviy axborot texnologiyalari vositalaridan maqsadli foydalanish, xususan kompyuter o`quv dasturlarini qo`llashga doir namunalarga bag`ishlangan.