THE SHARE OF SECTORS IN THE GROSS DOMESTIC PRODUCT OF DEVELOPED COUNTRIES AND UZBEKISTAN AND THE FINANCIAL SYSTEM OF OUR COUNTRY (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada bir qancha rivojlangan mamlakatlar hamda mamlakatimizning yalpi ichki mahsulotida tarmoqlarning ulushi qnchaligini va ularning tarkibini shuningdek O’zbekistonning moliya tizimi haqida va uning tuzulishini ko’rib chiqamiz.