ECONOMIC NETWORKS AND SECTORS (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada taʼlim muassasalarida talabalar va oʻqituvchilar oʻrtasida iqtisodiy faoliyatlarini shakllantirish muomosiga bagʻishlangan.Maqolada iqtisodiy faoliyatlarni ilmiy tahlil qilish asosida tushuntirish mohiyati ochib berilgan.Zamonaviy jamiyatni rivojlantirish uchun iqtisodiyotga alohida eʼtibor qaratilishi haqida maʼlumotlar keltirilgan.