FORMATION OF THE INVESTMENT ENVIRONMENT IN UZBEKISTAN (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
O’zbekistonda investitsiya muhitini va jozibadorligini oshirish hamda mohiyati, xorijiy investitsiyalarni iqtisodiyotdagi o’rni hamda o’zlashtirilgan investitsiyalarning tarkibi va investitsion loyihalar tahlil etilgan.