DAVLATNING IJTIMOIY SIYOSATI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Bugungi kunda butun dunyoda rivojlanayotgan mamlakatlar o`z budjet mablag`larining katta qismini ijtimoiy sohaga sarflashadi.Darhahiqat, hozirgi vaqt O`zbekistonda ham budjet harajatlarining katta qismi ijtimoiy sohaga to`g`ri kelmoqda.Mamlakatimizda budjet defitsiti oshib borar ekan ijtimoiy siyosatni to`g`ri yo`lga qo`yish bugungi kunda bizning eng ustuvor yo`nalishimiz bo`lishi kerak.