Abu Nasr Forobiyning “Fozil odamlar shahri” asaridagi siyosiy qarashlar (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada o’rta asrlar yashagan olim Abu Nasr Farobiyning “Fozil odamlar shahri” kitobidagi siyosiy qarashlar ochib beriladi. Olimning jamiyat, davlat va siyosiy lider haqidagi ko’rsatmalari tahlil qilinadi.