TUG‘RUQDAN KEYINGI SEPTIK ASORATLARI BO‘LGAN BEMOR AYOLLARNI PARVARISHLASH VA ASORATLAR PROFILAKTIKASI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada tug’ruqdan keyingi septik asoratlari bo’lgan bemor ayollarni parvarishlash jarayoni va uning profilaktikasi haqida so’z boradi.