DЕVIАNT ХULQ-АTVОRLI O‘SMIRLАRDА SUITSIDIАL HОLАTLАRNING PSIXOLOGIK SABABLARI (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Maqolada deviant xulq-atvorli o‘smirlarda suitsid holatlarini keltirib chiqaruvchi turli psixologik omillar haqida fikr bildirilib, bunda turli davrlada ushbu holat bo‘yicha o‘tkazilgan olimlarning tadqiqotlari natijalari yoritib berilgan.