МАРКЕТИНГОВЫЕ ИННОВАЦИИ – ЭКОНОМИЧЕСКОЕ РАЗВИТИЕ – КАЧЕСТВЕННЫЙ ФАКТОР (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Инновацион маркетинг – бу бизнеснинг бозордаги ўрнини мустаҳкамлаш ва мижозлар билан яқин алоқа ўрнатиш учун янги технологиялар ва креатив усуллардан фойдаланишни ўз ичига олади. Аслида ҳам инновацион маркетинг – бу янги технологиялар ва креатив усуллардан фойдаланиб, бозорда ўз ўрнини мустаҳкамлаш ва мижозлар билан яқин алоқа ўрнатишни мақсад қилган маркетинг тури. Инновацион маркетинг бизнесларнинг рақобатбардошлигини оширишда ва уларнинг иқтисодий ривожланишида муҳим роль ўйнайди. Ушбу мақолада инновацион маркетинг ҳақида турли қарашлар ва муҳокамалар кўриб чиқилади