SCIENTIST SKILL IN THE RESEARCH OF ARTISTIC ISSUES - Xaqqulova Dilshoda Abduvasiyevna (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
ushbu maqolada badiiylik masalalarida olimning mahorati, qaysi jihatlarda olimning mahorati qanday o’rinlarda namoyon bo’lishi va mavzu yuzasidan dolzarb masalalar keng yoritilgan