STUDYING THE EFFECT OF MINERAL FERTILIZERS ON PLANTS. - Absalomova Diyora; Saidxonova Shahnoza (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
, O’simliklar” deganda har doim, yashil, go’yo bizni seza oladigan va eshita oladigan tirik mavjudotlarni ko’z oldimizga keltiramiz. Barcha o’simliklar bizga zarar emas, aksincha foyda keltirishadi. Ular biz hozirda beixtiyor olayotgan nafasimizdagi havo ya’ni kislorodni ajratib chiqarishadi. Agar o’simliklar bo’lmasa, katta ehtimol bilan kislorodning ham foizi kamayishi mumkin.