(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada bir qancha rivojlangan mamlakatlar hamda mamlakatimizning yalpi ichki mahsulotida tarmoqlarning ulushi qnchaligini va ularning tarkibini shuningdek O’zbekistonning moliya tizimi haqida va uning tuzulishini ko’rib chiqamiz.