(untitled) (MEDICINE, PEDAGOGY AND TECHNOLOGY: THEORY AND PRACTICE, 2024)
Ushbu maqolada biz mamlakatimizda sodir bo’lishi kutilayotgan qurg’oqchilik masalasiga turli xil mumkin bo’lgan yechimlarni muhokama qilamiz va umumiy xulosa chiqaramiz.